Architectural, engineering and surveying services (№3716056)

31 oct

Number: 3716056

Country: Czech Republic

Source: TED


Link to original

To view links to the source need to register

Publication date


31-10-2017

Description


  1. Section I
    1. Name and addresses
      ČR – Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj a hl. m. Praha
      nám. Winstona Churchilla 1800/2
      Praha 3
      130 00
      Czech Republic
      Telephone: +420 721029732
      E-mail: [email protected]
    2. Type of the contracting authority:
      Ministry or any other national or federal authority, including their regional or local subdivisions
    3. Main activity:
      Other activity: zemědělství
  2. Section II
    1. Scope of the procurement:
      1. Title:

        Komplexní pozemkové úpravy Malá Strana u Chotěšic, Velenice a Opolany.


        Reference number: 6VZ10311/2017-537101
      2. Main CPV code:
        71250000, 71250000, 71250000, 71250000
      3. Type of contract:
        Services
      4. Short description:

        Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu výše uvedených komplexních pozemkových úprav (dále jen KoPÚ) včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu dle vyhlášky 357/2016 Sb. Návrhy budou zpracovány tak, aby je bylo možno zapsat do katastru nemovitostí.


      5. Information about lots:
        This contract is divided into lots: yes
      6. Total value of the procurement:
        Value excluding VAT: 9 345 540.00 CZK
    2. Description
      1. Title:

        KoPÚ Malá Strana u Chotěšic.


      2. Additional CPV code(s):
        71250000
      3. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Středočeský kraj, okres Nymburk, Obec Chotěšice: k.ú. Malá Strana u Chotěšic, část k.ú. Nová Ves u Chotěšic, část k.ú. Chotěšice a část k.ú. Nouzov; Obec Záhornice: část k.ú. Záhornice.


      4. Description of the procurement:

        Obvod KoPÚ zahrnuje katastrální území Malá Strana u Chotěšic a části k.ú.: Nová Ves u Chotěšic, Chotěšice a Nouzov u Dymokur /Obec Chotěšice/ a část k.ú. Záhornice u Městce Králové /Obec Záhornice/. Severní a severozápadní část zájmového území sousedí s obvodem probíhající KoPÚ Chotěšice, ze které bude převzat i vyšetřený obvod (v zadávacím výkresu označen světle modře). Východní hranice řešeného území sousedí z dokončenou KoPÚ Dubečno a dokončenou KoPÚ Kněžice u Městce Králové. Tato hranice obvodu je ve 3. třídě přesnosti a rovněž nebude šetřena.

        Zjišťování hranic proběhne na východní části obvodu (k.ú. Nouzov) a na jižní části obvodu (k.ú. Záhornice). Obvod pozemkových úprav byl volen s ohledem na zajištění přístupnosti pozemků a napojení polních cest realizovaných v rámci KoPÚ Kněžice a KoPÚ Dubečno. Členitost vnějšího obvodu – 4 body na 100m hranice (v zadávacím výkresu označen červeně). Členitost vnitřního obvodu -5 bodů na 100m hranice (v zadávacím výkresu označen fialově). Jako neřešené jsou v obvodu vymezeny 3 lokality se stavbou (v zadávacím výkresu označeny žlutě). Pozemková úprava byla vyvolána žádostí vlastníků nadpoloviční výměry zemědělské půdy. V obvodu KoPÚ je na 388 ha evidováno 211 vlastníků zapsaných na 176 LV. Využitelná státní a obecní půda v řešeném území k datu zpracování zadávací dokumentace činí cca 5 % výměry řešeného území. V katastrech dotčených úpravami jsou po digitalizaci KMD mapy. Vyskytují se zde jen parcely KN. Do řešeného území zasahuje evropsky významná lokalita Dymokursko a „Ptačí oblast Rožďalovické rybníky“ Natura 2000.


      5. Award criteria:
        Quality criterion - Name: Délka záruční doby / Weighting: 0,2
        Price - Weighting: 0,8
      6. Information about options:
        Options: no
      7. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      8. Additional information:
      9. Title:

        KoPÚ Opolany.


      10. Additional CPV code(s):
        71250000
      11. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Středočeský kraj, okres Nymburk, Obec Opolany: k.ú. Opolany a část k.ú. Opolánky, Obec Libice: část k.ú. Libice nad Cidlinou, Obec Odřepsy: část k.ú. Odřepsy, Obec Sány: část k.ú. Sány.


      12. Description of the procurement:

        Obvod KoPÚ zahrnuje katastrální území Opolany a části k.ú.: Opolánky /Obec Opolany/, k.ú. Sány /Obec Sány/, k.ú. Libice /Obec Libice nad Cidlinou/ a k.ú. Odřepsy /Obec Odřepsy/. Východní část zájmového území sousedí s k.ú. Oškobrh, kde v minulosti proběhly komplexní pozemkové úpravy. Hranice s k.ú. Oškobrh je ve 3. třídě přesnosti a nebude šetřena (v zadávacím výkresu označena světle modře cca 16 MJ). Zbývající hranice vnějšího obvodu budou šetřeny. Členitost vnějšího obvodu je cca 4 body na 100 m (v zadávacím výkresu označen červeně). Členitost vnitřního obvoduje cca 6 bodů na 100 m (v zadávacím výkresu označen fialově). Řešené území je zejména ve své jižní části obtížně přístupné. Vliv na přístupnost pozemků má jednak regulované nové koryto Cidliny a také železniční trať. Obě tyto liniové stavby v minulosti rozdělily půdní držbu. Další negativní vliv na přístupnost mají pozemky na okrajích lesů, po nichž jsou vedeny nevypořádané přístupové polní cesty. Obvod pozemkové úpravy byl zvolen s ohledem na zajištění přístupnosti pozemků na okraji řešeného území a na možnost vyrovnání hranic okrajových parcel. V obvodu KoPÚ jsou zahrnuty i lokality neřešených pozemků (v zadávacím výkresu označeny žlutě). Jedná se o zastavěnou lokalitu a zahrádkářskou kolonii jižně od intravilánu. Nebo pozemky problematických vlastníků. Dále se jedná o lesní pozemky na jižním okraji zájmového území. Část lesních pozemků bude v rámci KoPÚ řešena z důvodu zajištění přístupů na zemědělské pozemky, nebo z důvodu rozporu mezi evidovaným stavem porostu a skutečností.

        Pozemková úprava byla vyvolána žádostí vlastníků nadpoloviční výměry zemědělské půdy v k.ú. Opolany. Obvod KoPÚ Opolany představuje výměru cca 654 ha, 1598 parcel zapsaných na 292 LV pro 351 vlastníků. Využitelná státní a obecní půda ke dni zadání zakázky činí cca 4 % řešeného území. Do obvodu pozemkové úpravy zasahuje ze severu Evropsky významná lokalita Oškobrh. Svahy Oškobrhu jsou evidovány v geologické mapě jako sesuvné území. Do západní části území zasahuje II. pásmo hygienické ochrany podzemních vod.


      13. Award criteria:
        Quality criterion - Name: Délka záruční doby / Weighting: 0,2
        Price - Weighting: 0,8
      14. Information about options:
        Options: no
      15. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      16. Additional information:
      17. Title:

        KoPÚ Velenice.


      18. Additional CPV code(s):
        71250000
      19. Place of performance:
        Main site or place of performance:

        Středočeský kraj, okres Nymburk, Obec Velenice: část k.ú. Velenice, Obec Senice: část k.ú. Senice, Obec Podmoky: část k.ú. Podmoky u Městce Králové, Obec Činěces: část k.ú. Činěves.


      20. Description of the procurement:

        Obvod KoPÚ zahrnuje k.ú. Velenice Obce Velenice (bez části řešené již dříve při KoPÚ Úmyslovice) a části k.ú. Senice /Obec Senice/, Podmoky u Městce Králové /Obec Podmoky/. Dále je do obvodu pozemkové úpravy začleněna parcela KN1612 z k.ú. Činěves, která leží na silnici 3. třídy z Činěvsi do Velenic, kde vytváří spůlnou hranici. V pozemkové úpravě dojde k vyrovnání spůlné hranice. Změna průběhu hranic je uvažována i mezi Senicemi, Pojedy a Velenicemi.

        Východní hranice řešeného území sousedí z dokončenou KoPÚ Úmyslovice a s KoPÚ Ostrov u Poděbrad, která je před zápisem do katastru nemovitostí. Tato hranice obvodu je ve 3. třídě přesnosti a tudíž nebude šetřena (v zadávacím výkresu uvedena jako bledě modrá čára). V návrhu je třeba počítat s napojením prvků plánů společných zařízení (cesty a biokoridory).

        S výjimkou výše uvedené hranice s Úmyslovicemi a Ostrovem bude hranice vnějšího obvodu pozemkové úpravy šetřena (v zadávacím výkresu označena červeně). Zjišťování hranic proběhne i na vnitřním obvodu pozemkové úpravy podél zastavěné části obce (v zadávacím výkresu označena fialovou barvou). Členitost vnější i vnitřní hranice obvodu je cca 4 body na 100 m hranice. Jako neřešené jsou v obvodu vymezeny 2 lokality (v zadávacím výkresu označeny žlutě). Jedná se o hřbitov u obce a oplocený areál v severovýchodní části území u křižovatky na Městec Králové. Pozemková úprava byla vyvolána žádostí vlastníků nadpoloviční výměry zemědělské půdy. V obvodu KoPÚ je na 806 ha a 1288 parcelách evidováno 368 vlastníků zapsaných na 292 LV. Pozemková úprava byla vyvolána žádostí vlastníků nadpoloviční výměry zemědělské půdy. Využitelná státní a obecní půda pro společná zařízení představuje cca 4 % půdy řešeného území. V katastrech dotčených úpravami jsou po digitalizaci KMD mapy. Vyskytují se zde jen parcely KN. Řešeného území dotýká evropsky významná lokalita Dymokursko a „Ptačí oblast Rožďalovickérybníky“. Zasahuje sem i pásmo hygienické ochrany II. stupně vodního zdroje Činěves (pokrývá cca 50 % území). Reliéf území se vymyká rovinám Nymburského okresu. Nejnižší místo 194 m n.m. na severozápadě území při Velenickém potoce. Nejvyšší místo 234 m n.m. na náhorní plošině východně od obce. V minulosti došlo k vyplavení intravilánu z východních svahů nad obcí a k záplavám na Velenickém potoce v lokalitě u hřiště. Územím prochází nadregionální biokoridor NRBK 68.


      21. Award criteria:
        Quality criterion - Name: Délka záruční doby / Weighting: 0,2
        Price - Weighting: 0,8
      22. Information about options:
        Options: no
      23. Information about European Union funds:
        The procurement is related to a project and/or programme financed by European Union funds: no
      24. Additional information:
  3. Section IV
    1. Description:
      1. Type of procedure:
        Open procedure
      2. Information about a framework agreement or a dynamic purchasing system:
      3. Information about electronic auction:
      4. Information about the Government Procurement Agreement (GPA):
        The procurement is covered by the Government Procurement Agreement: no
    2. Administrative information:
      1. Previous publication concerning this procedure:
        Notice number in the OJ S: 2017/S 150-310524
      2. Information about termination of dynamic purchasing system:
      3. Information about termination of call for competition in the form of a prior information notice:
  4. Section V
    1. Lot No: 1
      Title:

      KoPÚ Malá Strana u Chotěšic.


    2. Award of contract
      1. Date of conclusion of the contract: 2017-10-25
      2. Information about tenders:
        Number of tenders received: 10
        Number of tenders received from SMEs: 10
        Number of tenders received by electronic means: 10
        The contract has been awarded to a group of economic operators: no
      3. Name and address of the contractor:
        Geodézie Východní Čechy spol. s.r.o.
        45536058
        J. Purkyně 1174
        Hradec Králové
        500 02
        Czech Republic
        The contractor is an SME: yes
      4. Information on value of the contract/lot (excluding VAT):
        Initial estimated total value of the contract/lot: 3 104 000.00 CZK
        Total value of the contract/lot: 1 987 020.00 CZK
      5. Information about subcontracting:

        Lot No: 2
        Title:

        KoPÚ Opolany.


      6. Award of contract
        1. Date of conclusion of the contract: 2017-10-25
        2. Information about tenders:
          Number of tenders received: 10
          Number of tenders received from SMEs: 10
          Number of tenders received by electronic means: 10
          The contract has been awarded to a group of economic operators: no
        3. Name and address of the contractor:
          Geodézie Východní Čechy spol. s.r.o.
          45536058
          J. Purkyně 1174
          Hradec Králové
          500 02
          Czech Republic
          The contractor is an SME: yes
        4. Information on value of the contract/lot (excluding VAT):
          Initial estimated total value of the contract/lot: 4 634 000.00 CZK
          Total value of the contract/lot: 3 466 380.00 CZK
        5. Information about subcontracting:

          Lot No: 3
          Title:

          KoPÚ Velenice.


        6. Award of contract
          1. Date of conclusion of the contract: 2017-10-25
          2. Information about tenders:
            Number of tenders received: 9
            Number of tenders received from SMEs: 9
            Number of tenders received by electronic means: 9
            The contract has been awarded to a group of economic operators: yes
          3. Name and address of the contractor:
            Geošrafo s.r.o.
            64793036
            Zemědělská 1091/3b
            Hradec Králové
            500 03
            Czech Republic
            The contractor is an SME: yes
          4. Information on value of the contract/lot (excluding VAT):
            Initial estimated total value of the contract/lot: 5 239 000.00 CZK
            Total value of the contract/lot: 3 892 140.00 CZK
          5. Information about subcontracting:

      7. Section VI
        1. Additional information
        2. Procedures for review
          1. Review body
            Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
            tř. Kpt. Jaroše 7
            Brno
            604 55
            Czech Republic
          2. Body responsible for mediation procedures

          3. Service from which information about the review procedure may be obtained

        3. Date of dispatch of this notice
          2017-10-27